Secret Mystique – HAYARI Parfums Paris

Như một lời tri ân, phần này của bộ ba được sinh ra từ trái đất mẹ, nơi đã sinh ra tất cả chúng ta bằng năng lượng và sức mạnh của nó, nguồn gốc mà không có gì trên mặt đất hoặc trên không có thể có được.

Giống như tiếng vọng từ sâu trong rừng, như một viên đá quý như đá mặt trăng, một thế lực mới có nguồn gốc từ trái đất với điểm nhấn là gỗ là chủ đề của mối liên kết mới này với linh thiêng, một bí mật mới và năng lượng thần bí.

Giữa rừng thông này, giống như một thuật sĩ của Đại Bắc, con sói được kết nối với Mặt trăng. Như một lời tri ân, phần này của bộ ba được sinh ra từ trái đất mẹ này, nơi đã sinh ra tất cả chúng ta bằng năng lượng và sức mạnh của nó, nguồn gốc mà không có điều gì trên mặt đất hay trên không có thể có được. Giống như một người dẫn đường giữa những bí mật huyền bí này, con sói luôn ở lại giữa bầy của mình, người mà nó trung thành, trung thành và can đảm. Anh luôn tìm kiếm những vùng đất mới bằng nghị lực tự nguyện của mình.

Giống chó hơn mèo, chó sói gợi nhớ đến những chú chó luôn vây quanh những người tạo ra Hayari Paris cho đến tận ngày nay, và đồng nghĩa với sự sống. Tuy nhiên, trong thần thoại Hy Lạp, Apollo, thần ánh sáng, được coi là thần sói.

Hương đầu : Nhựa thơm Myrrhe, Gỗ tuyết tùng Virginie, gỗ Cachemire, quýt

Hương giữa : Gỗ cam, hoa nghệ tây, gỗ Gaïac

Hương cuối : Hoắc hương, Ciste, Long diên hương

Eau de Parfum (EDP) 70ml / 2.4.oz

Made in France

120,000 VND4,200,000 VND

Clear

Description

A UNIQUE COLLECTION… AN OLFACTORY MYTH PROPOSED AROUND THE DEEPEST OF OUR ORIGIN AND THE FOUNDING ANIMAL AND PLANT NATURE.

In the continuation of the last Haute Couture parade of Georges V in Paris which was already paying tribute to nature by revealing the grace of French gardens, Hayari Paris through the imprint of its creators, decides to highlight a wilder version of our world and awaken our subtle senses.

Nabil Hayari and Hugues Alard were inspired by what they saw and those they crossed paths with. An aspiration to highlight our origin. Its purity and its quintessence, taking as a medium a choice of predators and the fascination they generate, while maintaining a mystical and even spiritual side to each fragrance.

As a tribute, this part of the trilogy is born from this mother earth which gave birth to all of us with its energy and its strength, the origin without which nothing either on the ground or in the air would be possible.

Like an echo from the depths of the forest, like a precious stone such as moonstone, a new force of earthly origin with woody accents is the theme of this new link to the sacred, a new secret and mystical energy.

In the middle of this pine forest, like a wizard of the Great North, the wolf is connected with the Moon. As a tribute, this part of the trilogy is born from this mother earth which gave birth to all of us with its energy and strength, the origin without which nothing on the ground or in the air would be possible.

Like a guide in the midst of these mystical secrets, the wolf always remains in the midst of his pack to whom he is faithful, loyal and courageous. He is always in search of new lands with his voluntary energy.

More canine than feline, the wolf is reminiscent of the dogs that have always surrounded the creators of Hayari Paris until today, and synonymous with life. Still, in Greek mythology, Apollo, the god of light, is considered the wolf god.

TOP NOTES: Myrrh, Virginia Cedarwood, Cashmere Wood, Mandarin

MIDDLE NOTES Orangewood, Saffron, Gaiac Wood

BASE NOTES: Patchouli / Cistus / Ambergris

Eau de Parfum (EDP) 70ml / 2.4.oz

Made in France

Additional information

Weight 0.450 kg
Dimensions 10 × 10 × 16 cm
SIZE / Thể tích

2 mL, 70 mL