LE TANNEUR: Briefcase CHARLES Black TCHA4001N01

Briefcase with rigid handle and silver finish. The ribbon is stitched with each stitch of the signature T signature Le Tanneur. Portable or worn over the shoulder or cross-over with its adjustable shoulder strap.

Material: Whole cow leather

Woven lining 2 layers

Silver metal finishing accessories

Internal compartment: 1 main compartment and 3 pen slots, 2 flat compartments, 1 locking compartment and 1 soft compartment for computer. Adjustable strap.

In search of an exquisite and practical line of designs in everyday life, we have developed a series of timeless lines of masculine style bags with this pure grain leather. Behind the bag is shown the dignity and elegance in every detail that is the true secret of the leather masters of the handbag industry.

Dimensions: R 39.00 x D 9.00 x C 31.00 cm

Color: Black / Black

Code: TCHA4001N01

Brand: Le Tanneur (France)

SKU: TCHA4001N01 Category:

Description

 

Cặp tài liệu với tay cầm cứng nhắc và chi tiết hoàn thiện bạc. Dải băng được khâu từng mũi chỉ của chữ T chữ kí thương hiệu Le Tanneur. Xách tay hoặc đeo trên vai hoặc đeo chéo với dây đeo vai có thể điều chỉnh của nó.

Chất liệu: Da bò nguyên hạt

Dệt lót 2 lớp

Phụ kiện hoàn thiện kim loại bạc

Ngăn trong : 1 ngăn to chính và 3 chỗ để bút, 2 ngăn phẳng, 1 ngăn khóa và 1 ngăn mềm đựng máy tính. Dây đeo điều chỉnh.

Với sự tìm kiếm một dòng thiết kế tinh tế và thiết thực trong cuộc sống hàng ngày, chúng tôi đã phát triển một loạt các dòng vượt thời gian  túi đeo kiểu nam tính với da hạt nguyên chất này. Đằng sau túi được thể hiện sự tôn nghiêm và sang trọng trong từng chi tiết điều đó là sự bí quyết đích thực của các bậc thầy làm da của ngành túi xách.

Kích thước : R 39.00 x D 9.00 x C 31.00 cm

Màu sắc: Đen / Black

Mã code : TCHA4001N01

Thương hiệu : Le Tanneur (France)