Casta Diva NOBILE 1942 Exceptional Edition Perfume Extract

Một cách giải thích tươi sáng của hoa trắng.

Cảm hứng cho tên của loại nước hoa này đến từ vở opera La Norma của Vincenzo Bellini và cách diễn giải nổi tiếng nhất về “ode alla luna” của Maria Callas. Giống như giọng nói của Norma, Castadiva gần như thì thầm nhưng sau đó bùng nổ thành những nốt hương sôi động của hoa frangipani. Háo hức và lấp lánh nhưng lại huyền bí cùng một lúc. Năng lượng và từ tính người phụ nữ xịt nó sẽ cảm thấy tỏa sáng như một ngôi sao: có thể là một bữa tiệc, một ly cocktail hoặc một dịp đặc biệt, hào quang quyến rũ và lãng mạn của hoa thẩm thấu sẽ bao trùm các giác quan và kích thích trí tưởng tượng của mọi người xung quanh .

“Bằng cách chạm vào cổ tay Castadiva của tôi, tôi đã được giải thích cách cô ấy được truyền cảm hứng không chỉ bởi không khí cổ điển của Bellini (từ vở opera Norma), mà còn bởi những yêu cầu trên sân khấu cấm các ca sĩ opera không được dùng nước hoa trong các buổi biểu diễn, do những hiệu ứng có thể gây ra từ giọng nói của toàn bộ diễn viên Sự hòa quyện tinh tế của hoa frangipani trong Castadiva, hoa nhài Ai Cập và xạ hương trắng được tạo ra để mở dần dần, để không một mùi hương nào được lan tỏa trong buổi biểu diễn, nhưng ngay lúc đó, một diva sẽ đến phòng thay đồ của cô ấy Chào mừng những người ngưỡng mộ, mùi hương của cô ấy sẽ đạt đến đỉnh điểm của cô ấy “.

Bộ sưu tập: Exceptional Edition NOBILE 1942

Nhóm hương: Hoa phương Đông

Hương đầu : Hương lục, Ngọc lan tây.
Hương giữa : Nhài Ai Cập, Hoa cam, Hoa sứ đại, Hoa mộc tê.
Hương cuối : Hổ phách xám, Vani, Xạ hương.

Mũi ngửi: Marie Duchene

Giới thiệu về Chai: Chai thủy tinh sơn, 2.536 oz / 75 mL Perfume Extract Spray

Handmade in Italy – Made in Italy

7,900,000 VND

Clear

Description

Logo Nobile 1942

Nuoc Hoa Nobile 1942 Casta Diva Exceptional Edition EXFCD201

Casta Diva

– Exceptional Edition Collection –

– Perfume Extract –

For anyone who loves flowers, the Casta Diva perfume whose name comes straight from Italian opera. It is an exuberant and sparkling scent yet mysterious at the same time. Dynamic and magnetic, the woman who wears it will feel like a shining star: whether it is a party, a cocktail or a special occasion. The delicate accord of Castadiva frangipani, Egyptian jasmine and white musk has been created to unfold gradually, so that not a hint of scent is diffused during a performance, but as a diva reaches her dressing room to welcome the guests. admirers, its fragrance will be at the peak of its intensity. It will not leave anyone indifferent in your path. A masterpiece signed by the prestigious NOBILE 1942 house.
It is a Floral Woody Musk fragrance for women; The nose behind this Diva fragrance is Marie Duchene.

Scent Type: Floral, Woody, Musky
Key Notes: Ylang Ylang, Frangipani, White musk

Olfactive Pyramid

Top Notes: Green Notes–Fruity Notes – Jasmine – Ylang Ylang

Middle Notes: Frangipani – Osmanthus–Egyptian Jasmin – NéroliBase Notes: Oakmoss – Grey Amber – White musk–Vanilla

Nose: Marie Duchene

Standard size:
2.536 oz/ 75 mL Perfume Extract Spray

Handmade in Italy

 

Nobile 1942 Logo Rond Vimoximex

Additional information

Weight .4 kg
Dimensions 4.5 × 4.5 × 12.50 cm
About the Brand:

It all began with Umberto Nobile, Massimo's grandfather, a name that has always had great importance in the world of luxury fragrances. Since the early 1930s he was the representative of Nina Ricci's perfumes and in 1942, in the height of the Second World War, he decided to open a perfumery for his wife in Rome. It became a family tradition: Massimo's father, Benito, did the same for his wife in Naples and also the brother of Massimo, who fell in love with a Tuscan woman, opened a perfumery for his wife. Moved by the love for beautiful things and the passion handed down from father to son, Massimo has done something more. Everything started from an idea that Massimo has had in his mind and heart for years, an idea that is getting stronger and bigger and bigger over time: you can try to hide it but an idea must follow its flow. Thanks to the passion for the world of perfumery acquired in his family and his decades of experience in the great Chanel maison, in 2004, when Acqua di Parma was acquired by the LVMH group, he decided to create with his wife Stefania a brand that represented in full the Italian elegance all over the world.

SIZE / Thể tích

13 mL, 75 mL

Ingredients:

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, ButylphenylMethylpropional, Limonene, Hydroxycitronellal, BenzylSalicylate, Citronellol, Geraniol, HexylCinnamal, Coumarin, Citral.